Advertisement

Izmir Meteor : İzmir dikkat! Sanat şöleni yaşanacak.. : Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili.

Izmir Meteor : İzmir dikkat! Sanat şöleni yaşanacak.. : Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili.. İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Meteoroloji 5 günlük i̇zmir hava durumu tahmini ntv hava'da! İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi.

Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri.

Météo à Izmir en Août 2021 - Température et Climat jour ...
Météo à Izmir en Août 2021 - Température et Climat jour ... from www.ou-et-quand.net
İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. 45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya iddia sonrası adata ...
İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya iddia sonrası adata ... from www.61saat.com
İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir.

Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı.

Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from i2.wp.com
Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi.

Posting Komentar

0 Komentar